over ons
sluiten
0321 388 777
Dans Lab | De Meerpaal, Dronten
'Dance never stops. Love and breathe dance!' Amarinske Brands

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Dans Lab

Next level!

Heb je al veel danservaring en -techniek en wil je je verder ontwikkelen in dans? Bij het Dans Lab ga je naar de next level. Ontdek je eigen mogelijkheden en haal alles uit jezelf om je verder te ontwikkelen als danser(es).

“De passie voor dans spat van de groep af!”

Het is een zeer gezellige en gemotiveerde groep van 12 tot en met 21 jaar. De passie voor dans is echt zichtbaar. Het plezier hebben in jezelf ontwikkelen en als groep nieuwe uitdaging aan te gaan, heeft al laten zien dat dit resulteert in succesvolle dansoptredens. je leert diverse choreografieën (vanuit moderne-contemporay dans) en je leert om je eigen choreo’s te maken. Ontdek jouw eigenheid als danser(es) tijdens de improvisatie.

In de spotlights

Er wordt volop gebruikgemaakt van de diverse danspodia’s. Zo doe je bijvoorbeeld mee aan het Dans Café, neem je dansvideo’s op, en treed je op tijdens Koningsdag, de open dag van De Meerpaal Academie en andere gelegenheden. Als danser van de groep ontvang je de exclusieve Dans Lab trui gratis.

Tip! Volg de uitdagende Modern-Contemporay dansles om je als technische danser verder te ontwikkelen.

Bekijk hier ons volledige dansaanbod.

€ 8,50 (<21) / € 11,30 (21+)Gevorderd6 september (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDronten38Donderdag 17.15 - 18.30 uur

Kies je voor dans onbeperkt? Dan betaal je 1,5 keer het cursustarief. Je kunt dan ook aansluiten bij andere danscursussen. Vermeld bij je inschrijving in het veld opmerkingen welke danscursussen je nog meer wilt volgen.

Voor cursisten van 12 jaar en ouder. De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.

Meer informatie?

Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.