over ons
sluiten
0321 388 777
'Dance never stops. Love and breathe dance!' Amarinske Brands

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

Dans Lab

Gevorderd

Heb je al veel danservaring en -techniek en wil je je verder ontwikkelen in dans? Bij het Dans Lab ga je naar de next level. Ontdek je eigen mogelijkheden en haal alles uit jezelf om je verder te ontwikkelen als danser(es).

Audities

Voor komende seizoen zijn we op zoek naar dansers! Heb je interesse? Meld je dan aan voor de audities. Geef bij aanmelding je danservaring op en stuur een dansfilmpje (maximaal 2 min) mee. Er wordt contact met je opgenomen aan de hand van de gestuurde info.

“De passie voor dans spat van de groep af!”

Het is een zeer gezellige en gemotiveerde groep van 12 tot en met 21 jaar. De passie voor dans is echt zichtbaar. Het plezier hebben in jezelf ontwikkelen en als groep nieuwe uitdaging aan te gaan, heeft al laten zien dat dit resulteert in succesvolle dansoptredens. Je leert diverse choreografieën (vanuit moderne-contemporay dans) en je leert om je eigen choreo’s te maken. Ontdek jouw eigenheid maker en als danser(es).

Om te verbreden worden er ook activiteiten aangeboden zoals voorstellingbezoek, het volgen van gastlessen en het bezoeken van open dagen op dansacademie’s voor dansers die er over denken om van dans hun beroep te maken. Hier kunnen eventueel extra kosten aan verbonden zijn.

Als danser van de groep ontvang je de exclusieve Dans Lab trui gratis!

In de spotlights

Er wordt volop gebruikgemaakt van de diverse danspodia’s. Zo doe je bijvoorbeeld mee aan het Dans Café, neem je dansvideo’s op, en treed je op tijdens Koningsdag, de open dag van De Meerpaal Academie en andere gelegenheden. Als danser van de groep ontvang je de exclusieve Dans Lab trui gratis.

Naast Dans Lab volg je met de hele groep de uitdagende Modern Contemporary dansles om je technisch te ontwikkelen. Dit doen we omdat de verbreding en verdieping niet mogelijk is in 1 les.

Vanwege de niveau eis kan een leerling alleen in vorm van een auditie of proefles in overleg met de dansdocent deelnemen aan Dans Lab

Bekijk hier ons volledige dansaanbod.

€ 8,50 (<21) / € 11,30 (21+)Gevorderd20 augustus (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDronten38Donderdag 17.15 - 18.30 uur

Kies je voor dans onbeperkt? Dan betaal je 1,5 keer het cursustarief. Je kunt dan ook aansluiten bij andere danscursussen. Vermeld bij je inschrijving in het veld opmerkingen welke danscursussen je nog meer wilt volgen.

Voor cursisten van 12 jaar en ouder. De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.

Audities

Dit jaar kan je online auditie doen door een dansfilmpje van jezelf (max. 2 min.) en overige danservaring te sturen naar: activiteiten@meerpaal.nl

Functie-eisen:

  • Half tot gevorderd niveau danstechniek (ballet of moderne dans)
  • Fysieke capaciteit: lenigheid/kracht
  • Drive! :)

Meer informatie?

Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.