over ons
sluiten
0321 388 777
'Dance never stops. Love and breathe dance!' Amarinske Brands

Meld je aan voor een gratis proefles!

< alle cursussen

DansLab

Bij DansLab ga je naar de next level. Ga de uitdagingen aan en ontdek de danser en maker in jezelf.

“De passie voor dans spat van de groep af!”

Het is een zeer gezellige en gemotiveerde groep jongeren die plezier hebben in zichzelf te ontwikkelen en als groep uitdagingen aan te gaan. Het is een unieke les die gebaseerd is op het krijgen van tools en het opdoen van ervaringen tijdens de persoonlijke ontdekkingsreis als danser en maker. Dit heeft al geresulteerd in succesvolle projecten en dansoptredens.

In de spotlights

Voor DansLab leerlingen is er naast de les ook een extra programma waarbij je volop gebruikt maakt van diverse danspodia om je eigen performance skills te ontwikkelen. Zo kun je meedoen aan het Dans Café, neem je dansvideo’s op, en treed je bijvoorbeeld op tijdens Koningsdag, de Open Dag van De Meerpaal Academie en andere gelegenheden. Ook wordt het lesaanbod uitgebreid met voorstellingsbezoekjes, het volgen van gastlessen en het bezoeken van open dagen voor dansacademies voor dansers die een vervolgstudie willen volgen. Hier kunnen eventueel extra kosten aan verbonden zijn. Als danser van de groep ontvang je de exclusieve DansLab trui Gratis!

Nieuw

De les sluit ook helemaal aan bij de MBO- en HBO-dansopleidingen waarin het makersschap en je eigen identiteit (bewegingsidioom) als danser tegenwoordig een centrale rol speelt.

<21: € 332,50, 21+: € 446,50 (38 lessen)Gevorderd8 september / 29 september / 19 januari / 6 april (instroom mogelijk)
Jongeren, VolwassenenDronten38Donderdag 17.30 - 18.45 uur

In verband met de verbreding en verdieping volg je naast de lessen bij het DansLab ook lessen Modern-Contemporary (gevorderd of half gevorderd niveau). Het niveau wordt samen met jouw docent bepaald.

Kies je voor dans onbeperkt? Dan betaal je 1,5 keer het cursustarief. Je kunt dan ook aansluiten bij andere danscursussen. Vermeld bij je inschrijving in het veld opmerkingen welke danscursussen je nog meer wilt volgen.

Voor cursisten van 12 jaar en ouder. De cursus start bij minimaal 8 deelnemers.

Audities

Dit jaar kan je online auditie doen door een dansfilmpje van jezelf (max. 2 min.) en overige danservaring te sturen naar: activiteiten@meerpaal.nl

Functie-eisen:

  • Half tot gevorderd niveau danstechniek (ballet of moderne dans)
  • Fysieke capaciteit: lenigheid/kracht
  • Drive! :)

Meer informatie?

Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Bel voor meer informatie over deze cursus met 0321 388 777.