over ons
sluiten
0321 388 777

di 20 aug - 10.00 uur

Vakantiepret

De Meerpaal Actieprijs €0,00

Reis jij van dinsdag 20 augustus tot en met donderdag 22 augustus met ons mee tijdens de Vakantiepret 2019? Tijdens de Vakantiepret zullen we er twee dagen op uit gaan en is er één dag in De Meerpaal waarin we onder meer theater-, techniek- en sportactiviteiten gaan doen. De uitjes en activiteiten staan in het teken van ‘de wereld rond’. Zo gaan we één dag naar Aviodrome, één dag naar Dierenpark Wildlands en gaat de theaterworkshop in De Meerpaal over The Lion King.

Kinderen uit bijstandsgezinnen hebben vanaf nu de mogelijkheid om zich gratis aan te melden voor deze geweldige reisexperience. Dit kun je door je aan te melden via de groene button.

Let op!
Tot 7 juli hebben alleen kinderen uit bijstandsgezinnen de mogelijkheid zich aan te melden.* Daarna gaat de inschrijving publiekelijk en betalen kinderen € 30,-. Mocht de aanmelding vol zijn, dan hanteren wij de volgorde van binnenkomst van aanmeldingen om te bepalen wie er deel kunnen nemen. Meld je dus zo snel mogelijk aan!

* Vakantiepret 2019 is een idee van De Meerpaal Dronten waarin kinderen uit bijstandsgezinnen voorrang krijgen en gratis deelnemen aan dit evenement. Na 7 juli gaat de aanmelding publiekelijk. De gemeente heeft de mogelijkheid om te controleren of u tot de doelgroep behoort, dit ter voorkoming van oneigenlijk gebruik door mensen buiten de doelgroep. Door uw aanmelding gaat u akkoord met deze mogelijke controle.

volledige agenda (479)

Ook iets voor jou?