over ons
sluiten
0321 388 777

di 12 sep - 19.00 uur

Cursus: meer vrijwilligers in kortere tijd

De Meerpaal €0,00

Vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Meerdere organisaties en verenigingen kampen met een tekort aan vrijwilligers. Daarom organiseert De Meerpaal de succesvolle cursus ‘meer vrijwilligers in kortere tijd’. Deze cursus is geheel gratis bij te wonen.

De cursus is gebaseerd op een persoonsgerichte werving van vrijwilligers. Inmiddels hebben ruim 1.100 verenigingen in heel Nederland de methode met succes toegepast. De complete cursus bestaat uit drie bijeenkomsten (26 september, 7 november en 16 januari). Om de methode te laten werken is het belangrijk dat deelnemers bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig zijn en dat er meerdere personen van de organisatie of vereniging deelnemen.

Kick-off
Om goed te kunnen beslissen of u als organisatie of vereniging wilt deelnemen, organiseren we eerst een korte kick-off bijeenkomst op dinsdag 12 september van 19.30 uur tot 21.00 uur in De Meerpaal (De Rede 80) in Dronten. Gedurende deze bijeenkomst ontvangt u informatie over de cursus en delen we vast tips het vrijwilligerstekort op te lossen. Tijdens deze bijeenkomst is direct mogelijk u in te schrijven voor de volledige cursus.

Datum kick-off: dinsdag 12 september 2017
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: De Meerpaal
Opgave: uiterlijk 5 september
Kosten: geen
Aanmelden: U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen met daarin uw naam en vereniging naar m.vanerp@meerpaal.nl