over ons
sluiten
0321 388 777

50 jaar Meerpaal

Er zijn weinig Drontenaren die geen herinneringen hebben aan De Meerpaal. Van televisieopnames uit het verleden als ‘Stuif es in’ tot optredens van Golden Earring, Marco Borsato en het event Dronten@Live: het lijkt volstrekt onmogelijk dat er Drontenaren zijn die het gebouw nog nooit hebben bezocht. Dit jaar bestaat De Meerpaal 50 jaar. En dat gaat gevierd worden. Van woensdag 13 september tot en met zondag 17 september zal De Meerpaal het toneel zijn van een feest voor alle inwoners.

Droomwensen 50 jaar De Meerpaal
In januari konden inwoners van de gemeente Dronten een wens indienen. Van de 163 wensen zijn er ruim 20 wensen gekozen die ook daadwerkelijk in vervulling worden gebracht in dit jubileumjaar.

Droomwens ’50 kilometer Fietstocht’ op 10 september
Eén van die wensen kwam van Albert Bleijenberg. Op zondag 10 september, voorafgaand aan de feestweek, is er een fietstocht van 50 kilometer waar iedereen aan mee kan doen. De fietstocht wordt in een groep gefietst en gaat om 13.00 uur van start. De verwachting is dat de groep rond 17.00 uur weer terug is bij De Meerpaal. Albert fietst deze dag uiteraard mee en hoopt met zijn wens vele fietsliefhebbers te kunnen verblijden. Voor deelname aan de fietstocht zijn geen kosten verbonden. Het is ook mogelijk om de toch zelfstandig te fietsen. De fietstocht start om 13.00 uur vanaf het Meerpaalplein. Opgave is niet nodig. Voor meer informatie: m.vanerp@meerpaal.nl.