content

Flavour

default


Wilt u lekker uit eten in Dronten? Dat kan in ons sfeervolle Grand Café Flavour. Natuurlijk ontvangen wij u ook met plezier voor een kinderfeestje, bedrijfsborrel of familiebuffet. Dit kan ook in de dorpshuizen in Biddinghuizen en Swifterbant. Welke gelegenheid u ook heeft, samen maken wij er een feest van.

Flavour & Voorstelling
Gaat u naar een bioscoop- of theatervoorstelling en wilt u vooraf lekker uit eten? Naast de heerlijke menukaart bieden wij u ook regelmatig lekkere maandmenu's en thema-arrangementen. Deze menu’s stemt onze kok bijvoorbeeld af op de theatervoorstelling van die avond. Maar ook op een bijzondere film of activiteit van De Meerpaal Academie.

Sfeervol genieten
Grand Café Flavour is een heuse aanvulling op het horeca-aanbod in Dronten. Door met licht te spelen, ontstaan verschillende sferen. Ook is er een zwevende open haard met daarvoor een zithoek in chesterfieldstijl. De herkenbare fotowand en een stukje van de oude theatertribune herinneren ons nog aan de oude Meerpaal ten tijde van Stuif es in.

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is geopend op theateravonden vanaf 17:00 uur of op speciaal verzoek en reserveringen vanaf 10 personen.  (keuken sluit om 21.00 uur).

Openingstijden bioscoopfoyer
Woensdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur
Donderdag vanaf 17.00 uur
Vrijdag vanaf 15.00 uur


Reserveren?

Neem telefonisch contact op via 0321 388 742 of stuur een mail naar horeca@meerpaal.nl.

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X