content

Flavour

default


Wilt u lekker uit eten in Dronten? Dat kan in ons sfeervolle Grand Café Flavour. Natuurlijk ontvangen wij u ook met plezier voor een kinderfeestje, bedrijfsborrel of familiebuffet. Dit kan ook in de dorpshuizen in Biddinghuizen en Swifterbant. Welke gelegenheid u ook heeft, samen maken wij er een feest van.

Flavour & Voorstelling
Gaat u naar een bioscoop- of theatervoorstelling en wilt u vooraf lekker uit eten? Naast de heerlijke spijs- en wijnkaart bieden wij u ook regelmatig lekkere maandmenu's en thema-arrangementen. Deze menu’s stemt onze kok bijvoorbeeld af op de theatervoorstelling van die avond. Maar ook op een bijzondere film of activiteit van de afdeling CKV.

Wilt u vooraf aan een theatervoorstelling ongedwongen en informeel dineren? Dat kan door op een van de geplande avonden aan te schuiven aan het Stamtafeldiner. Nieuwsgierig? Laat u verrassen!
Heeft u zin in een exclusieve theateravond? Privé of met zakenrelaties? Kies dan voor het TheaterPLUS VIP-arrangement. Regelmatig bieden wij bijzondere momenten in Flavour.

Sfeervol genieten
Grand Café Flavour is een heuse aanvulling op het horeca-aanbod in Dronten. Het nieuwe, lichte etablissement in De Meerpaal bestaat uit verschillende gedeeltes. Achterin kunt u dineren en bij de bioscoopingang hebben de filmliefhebbers gelegenheid om gezellig wat te drinken aan de ‘stamtafel’. Door met licht te spelen, ontstaan verschillende sferen. Ook is er een zwevende open haard met daarvoor een zithoek in chesterfieldstijl. De herkenbare fotowand en een stukje van de oude theatertribune herinneren ons nog aan de oude Meerpaal ten tijde van Stuif es in.

Bekijk onze dinerkaart met daarop al onze heerlijke gerechten.

Openingstijden

Donderdag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur
Woensdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur

In verband met de zomervakantie is de keuken van Grand Café Flavour van woensdag 9 juli tot 17 augustus gesloten. Het is in deze periode niet mogelijk om een tafel te reserveren, tenzij u heeft gereserveerd voor groepen vanaf 10 personen. Tijdens De Meerpaaldagen (7 tot en met 11 augustus) is de keuken wel geopend.

* Grand Café Flavour blijft de gehele zomervakantie open voor de bioscoop.


Reserveren?
Neem telefonisch contact op via 0321 388 742 of stuur een mail naar horeca@meerpaal.nl.

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X